Význam poľnohospodárstva v súčasnosti a využitie Industry 4.0 v tomto segmente - Záležáková, Eliška
Šírenie koronavírusu, jeho hrozby a možné vplyvy ako aktuálny problém, ktorý rozvinie hospodársku krízu. Problematika poľnohospodárstva a potreba rozvoja agrosektoru a potravinárstva v súčasnej situácii ako je problém koronakrízy a otázka potravinovej sebestačnosti. Prínosy poľnohospodárstva. Prepojenie Industry 4.0 s poľnohospodárstvom a biohospodárstvom. Prezentácia možností a využitie potenciálu technológií a inovácií v tomto sektore.