Nevyhnutnosť elektronického obchodu v čase krízy 2020 - Bodiš, Miloš
Vyselektovanie a analyzovanie teoretických poznatkov z oblasti e-commerce, výber a komparácia relevantných zdrojov pre napredovanie podnikov v predmetnej sfére vzhľadom na dôsledky pandemického infekčného ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom SARS-CoV-2. Informačné systémy (IS) a technológie (IT) využiteľné v podnikovej praxi, jej fungovaní, riadení a na udržanie a zvýšenie konkurencieschopnosti podnikov, súčasné trendy v oblasti IS a IT aplikované v podnikovej e-commerce sfére. Výhody a bariéry elektronického podnikania (pre zákazníkov a podniky, legislatíva). Zmena vo vyhľadávaní produktov počas pandémie.