Home office je forma práce, nie odmena
Mimoriadna situácia v dôsledku pandémie si vyžiadala zmenu v spôsobe práce. Práca z domu momentálne predstavuje pre mnohé firmy jediný spôsob, ako udržať svoje firemné procesy v plynulom chode. Z benefitu sa sa stal efektívny nástroj fungovania. Potrebný je ale nový štýl manažmentu a technická zručnosť.