Vývojové tendencie a aspekty úspešnosti zodpovedného podnikania malých a stredných podnikov na základe vybraných ukazovateľov - Deáková, Stanislava, 1974-
Rozhodujúce determinanty a faktory ovplyvňujúce zodpovedné podnikanie malých a stredných podnikov (MSP). Vývoj prostredia prostredníctvom vybraných indikátorov ako dôležitých determinantov formujúcich ich úspech a možnosť ďalšieho rozvoja. Konkrétne strategické dokumenty prijaté s cieľom zlepšenia konkurenčného prostredia a zodpovedného správania jednotlivých podnikov. Hodnotenie úspešnosti vývoja MSP na základe vybraných ukazovateľov, vplyv prostredia na úspech podnikateľských aktivít a miesto MSP v ekonomike. Analýza nových trendov a výziev v oblasti strategických dokumentov z hľadiska zodpovedného podnikania MSP.