Inovačné trendy v riadení ľudských zdrojov - Bukovová, Sylvia, 1959-
Predstavenie a charakterizácia súčasných inovačných trendov v riadení ľudských zdrojov: executive search – headhunting, stratégia riadenia ROWE (Results Only Work Enviroment), outplacement, veľtrh práce, chatboty (umelá inteligencia), 360stupňová spätná väzba, mobilné vzdelávanie, career ladders (kariérny rebríček), nositeľná technológia na pracovisku, cloud computing, instant messaging a právne služby. Zhodnotenie ich výhod a nevýhod pri implementácii v podnikoch. Ciele, úlohy a funkcie riadenia a využívania ľudských zdrojov.