Nenaučíš sa variť čítaním receptov - Košturiak, Ján
Podnikateľská univerzita spája úspešných podnikateľov, majiteľov výrobných, vývojových či poľnohospodárskych firiem, manažérov domácich i medzinárodných spoločností. Namiesto skúšok robia účastníci na projektoch zlepšenia svojich firiem. Učiteľmi sú úspešní podnikatelia, ich heslom je: učíme sa podnikaním, nie čítaním receptov.