Internetový obchod prekvitá viac ako kedykoľvek predtým. Lokálne či globálne?
Pandémia odhalila ďalšie príležitosti pre internetový obchod. Ide o cezhraničný obchod, podnikanie bez hraníc, medzinárodný online obchod, globálny internetový obchod. Zriadiť si webstránku a začať predávať dnes nie je žiadny veľký problém. Ale čo firmy, ktorých internetové predaje na lokálnom trhu idú do miliónov a cítia potrebu rásť?