Možnosti riešenia problému neodpovedania v analýzach dát pri vyčerpávajúcom skúmaní prostredníctvom dotazníkových zisťovaní - Terek, Milan
Návrh spôsobu zohľadnenia neodpovedania pri odhadovaní charakteristík základného súboru pri vyčerpávajúcom skúmaní. Účinky neodpovedania na bodové odhady, príčiny a prevencia neodpovedania a využívanie váh v poststratifikácii vo výberovom skúmaní. Metóda výpočtu konečných váh zohľadňujúcich neodpovedanie v poststratifikácii. Spôsob výberu najvhodnejšej skupiny poststratifikačných premenných.