Are Funding of Pensions and Economic Growth Directly Linked? New Empirical Results for Some OECD Countries - Carmeci, Gaetano
Hypotéza o priamom a pozitívnom prepojení medzi financovaním dôchodkov a ekonomickým rastom, ktorá je založená na myšlienke, že bohatšie dôchodkové systémy môžu urýchliť vývoj finančného systému a tým podporiť viac efektívne rozloženie kapitálu. Testovanie na paneli krajín OECD.