Uplatnenie vysokoškolských absolventov na trhu práce - Filčák, Tomáš
Príspevok sa zaoberá uplatnením vysokoškolských absolventov na trhu práce. Údaje boli čerpané z priebežnej správy prieskumu - Absolvent vysokej školy. Prieskum realizovalo CVTI SR. Článok prezentuje informácie o spôsobe nájdenia práce, dôležitosti vyštudovaného odboru, uplatnenia na základe sektora, oblasti pôsobenia zamestnávateľa a veľkosti spoločnosti.