Odpočet daňových strát vykázaných v rokoch 2015 až 2018 u právnickej osoby - Vanková, Lucia
Špeciálny odpočet daňových strát vykázaných za zdaňovacie obdobia ukončené v rokoch 2015 až 2018 ako jedno z mimoriadnych opatrení vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením COVID-19. Odpočet daňovej straty podľa ZDP. Odpočet daňových strát podľa zákona č. 67/2020 Z. z.. Odpočet daňovej straty podľa zákona č. 67/2020 Z. z. u daňovníka s hospodárskym rokom. Vyplnenie daňového priznania pri odpočte daňovej straty podľa § 24b zákona č. 27/2020 Z. z.. Odpočet zostatkov daňových strát vykázaných za zdaňovacie obdobia ukončené v rokoch 2015 až 2018 uplatňovaných podľa § 24b zákona č. 67/2020 Z. z. v budúcich zdaňovacích obdobiach.