Zvyšovanie veľkostných podmienok na povinnosť overenia účtovnej závierky audítorom - Gášpárová, Eva
Povinnosť overenia účtovnej závierky audítorom vrátane podmienok, ktoré účtovná jednotka musí splniť ustanovuje § 19 zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. (zákon o účtovníctve). Podmienky na posúdenie povinnosti overenia účtovnej závierky audítorom. Novela zákona o účtovníctve prijatou v rámci podnikateľského kilečka zákona č. 198/2020 Z. z. ako zlepšenie podnikateľského prostredia zasiahnutým opatreniami na zamedzenie šírenia COVID-19.