Vybavovanie sťažností a petícií v oblasti školstva - Drotár, Matej
Definovanie sťažnosti - negatívne vymedzenie sťažnosti. Posúdenie a podanie a ďalšie náležitosti sťažnosti. Orgány štátnej šprávy v školstve, obcí a samosprávnych krajov pri vybavovaní sťažností. Vybavovanie sťažností Štátnou školskou inšpekciou. Postup riaditeľa v prípade doručenia sťažnosti. Procesný postup v prípade iných podaní.