Osobná spotreba podnikateľa v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Osobná spotreba podnikajúcej fyzickej osoby. Účtovanie v sústave jednoduchého účtovníctva. Výber peňažných prostriedkov pre osobnú spotrebu podnikateľa. Úhrada súkromnej platby z podnikateľského účtu. Použitie obchodného majetku, prenajatého majetku a nehnuteľnosti na súkromné účely. Účtovanie v peňažnom denníku - účtovanie odpisov nehnuteľnosti a účtovanie zníženia výdavkov charakteru osobnej spotreby podnikateľa. Použitie zásob na osobnú spotrebu - registrovaný a neregistrovaný podnikateľ ako platiteľ DPH.