Profesia IT manažér v kontexte ITSM - Hamranová, Anna, 1957-
Implementácia a aplikácia ITSM (IT Service Management) v podnikoch a organizáciách a zohrávanie úlohy podnikových útvarov IS/IT (informačných systémov a technológií) a profesie IT manažér. Analýza požiadaviek na znalosti a zručnosti IT manažérov z rôznych uhlov pohľadu. Analýza dostupných softvérových nástrojov na podporu práce IT manažérov (softvérové nástroje pre ITSM). Vybranie a charakterizovanie vhodných softvérových nástrojov pre implementáciu a prevádzku ITSM v malých a stredných podnikoch.