Zmeny zákona o dani z príjmov na základe noviel s účinnosťou postupne od roku 2020 - Horniaček, Peter
Novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. (ZDP). Medzinárodné zdaňovanie a transferové oceňovanie. Rozšírenie zdroja príjmov daňovníka s obmedzenou daňovou povinnosťou na území SR. Dodatočné splnenie podmienky držby podielu na základnom imaní na účely oslobodenia vymedzených príjmov od dane.