Position of Public Procurement in Supply Chain - Kaselyová, Paulína, 1995-
Metodické pokyny pre podnikateľské subjekty, týkajúce sa zvýšenia šance na úspech pri uchádzaní sa o verejné zákazky vo verejnom obstarávaní. Faktory, ovplyvňujúce proces verejného obstarávania. Významné faktory v procese verejného obstarávania pre vybraný typ tovaru.