Islamské bankovníctvo v Rusku - Čech, Ľubomír, 1955-
Stanovenie hlavných etáp rozvoja islamských bánk v Rusku. Poukázanie na problémy spojené s týmto procesom. Možnosti financovania bez úrokového nástroja, ktorý je základom fungovania islamského bankového systému a v islamských krajinách je jeho porušenie považované za závažný prehrešok.