Slovakia Social Briefing: Current Mood in the Slovak Society in the Context of the Latest Anti-Pandemic Measures - Čiefová, Michaela, 1991-
Popis súčasných antipandemických opatrení na Slovensku. Ich vnímanie spoločnosťou a nálada v spoločnosti.