Methodology for Environmental Assessment of Proposed Activity Using Risk Analysis - Zelenáková, Martina
Metodika pre analýzu a hodnotenie environmentálnych problémov spojených s plánovanými činnosťami a navrhovanými projektami (budovy a inžinierske stavby, požadovaná implementácia procesu posudzovania vplyvov na životné prostredie) s využitím metódy analýzy rizík. Inovatívny prístup zohľadňujúci existujúce metodiky a právne predpisy na celom svete, na Slovensku, v EÚ. Odhad rizík pre životné prostredie a zdravie navrhovaných činností.