Bariéry vstupu a efektívna súťaž medzi lekárňami - Kališ, Richard, 1991-
Mesto Šurany a rozhodnutie nepovoliť vstup lekárne Dr. Max do mesta. Správnosť ekonomických argumentov. Posudzovanie rozhodnutia Protimonopolného úradu.