Cenotvorba a cenové praktiky na zahraničných trhoch - Kufelová, Iveta, 1970-
Analýza metód cenotvorby vzhľadom na geografický rozsah trhu. Praktiky a prístupy započítavania prepravných nákladov do ceny predávaného produktu vzhľadom na konkurencieschopnosť na medzinárodnom trhu. Modely prípadových štúdií pre situácie riešenia danej problematiky a započítania prepravných nákladov do ceny predávaného produktu. Cenotvorba s predplateným prepravným na základe váženého priemeru, s využitím jednotného prepravného a s príspevkom na prepravu (individuálne a jednotné prepravné).