Výzvy riadenia ľudských zdrojov v kontexte vplyvu štvrtej priemyselnej revolúcie - Puhovichová, Diana, 1994-
Odhalenie zmien v riadení ľudských zdrojov, ktoré sú spôsobené vplyvom štvrtej priemyselnej revolúcie. Upriamenie detailnejšej pozornosti na hodnoty v systéme riadenia ľudských zdrojov a prejavy digitalizácie informácií, na ktoré spoločnosť Amazon reaguje technologickými inováciami smerom k zákazníkom a k zamestnancom. Téma moderných nástrojov a koncepcií v systéme riadenia ľudských zdrojov.