Vplyv kultúry na vedenie medzinárodných tímov - Procházková, Katarína, 1983-
Skúmanie vplyvu kultúry na vedenie a riadenie medzinárodných tímov. Definícia základných aspektov kultúry a sumarizácia kľúčových kultúrnych odlišností, ktoré môžu byť primárnymi faktormi aj pri vedení medzinárodných tímov. Použitie Lewisovho modelu typológie kultúr a Hofstedeho dimenzie kultúry. Odporúčania a postupy, ako efektívne riadiť medzinárodné tímy aj s prihliadnutím na špecifiká slovenskej kultúry.