Správanie sa startupov na Slovensku - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Analýza problematiky podnikateľských stratégií a podnikateľských modelov. Literárna rešerš od autorov venujúcich sa startupovým spoločnostiam a malým začínajúcim podnikom. Správanie sa startupov na Slovensku na výskumnej vzorke 112 slovenských startupov pomocou dotazníkového prieskumu z roku 2019 a riadených rozhovorov so startupistami. Závery prínosné pre malé začínajúce podniky a startupy na domácom trhu.