Socializácia je narušená, naše predaje tiež - Petrášová, Michaela
Uplynulé mesiace zasiahli aj do dobre rozbehnutého konceptu street food. Z tohto segmentu sa stala oblasť s nestálymi zákazníkmi a tržbami. Pochvaľovať si začali predajcovia z dvora. Slováci začali totiž vyhľadávať domáce potraviny a výrobky.