<The> Economic Foundation of Chinese Soft Power in Slovakia - Ondriaš, Juraj, 1988-
Predstavenie ekonomického základu čínskej mäkkej sily na Slovensku. Problém budovania čínskej mäkkej sily na základe jej ekonomickej prítomnosti na Slovensku. Vnímanie Číny na Slovensku.