Hodnotenie efektivity rozvojovej spolupráce Slovenskej republiky - Zagoršeková, Natália, 1991-
Efektivita rozvojovej spolupráce a jej konkrétny stav v podmienkach slovenskej rozvojovej spolupráce. Zhodnotenie efektivity rozvojovej spolupráce Slovenskej republiky. Popis systémy hodnotenia rozvojovej spolupráce.