Lifestyle and Ways of Living of Senior Households - Vidová, Jarmila, 1967-
Dotazníkový prieskum zameraný na kvalitu života seniorov vybraného územia. Výsledky ukázali, že seniori majú úžitok, pokiaľ žijú v domácom prostredí, ale kvalita ich života môže byť výrazne ovplyvnená nedostatkom sociálneho kontaktu.