Pojem argumentácie a jeho definícia - Zouhar, Marián
Pragmaticko-dialektická definícia argumentácie. Argumentácia, jej zameranie a zdôvodnenie stanovísk s cieľom dosiahnuť komunikačné ciele, ktoré sú v danej situácii relevantné.