Zum Besseren Verständnis des Interkulturalitätsbegriffs - Adamcová, Silvia, 1984-
Hlavné aspekty interkultúrnej komunikácie, ktoré sa stali súčasťou nášho každodenného života. Úloha interkulturality v globálnom svete, a v rámci nej fenomén kultúrnej zodpovednosti. Silné a slabé stránky interkulturality, hrozby a príležitosti v interkultúrnom prostredí.