<The> Resilient Leader - Bérešová, Juliana, 1996-
Ucelený obraz o resilientnom lídrovi a faktory odolnosti. Spôsoby, ktorým môžu byť resilientní vodcovia prospešní pre zamestnancov, spolupracovníkov, tímy a organizácie.