Determinants Affecting Countries' Innovation Performance - Bérešová, Juliana, 1996-
Hodnotenie inovačnej výkonnosti členských krajín Európskej únie. Faktory ovplyvňujúce hodnotenie inovačnej výkonnosti ekonomík Európskej únie z hľadiska sumárneho inovačného indexu. Rebríček inovačnej výkonnosti krajín.