Predictors of Ambient Intelligence: An Empirical Study in Enterprises in Slovakia - Bolek, Vladimír, 1988-
Ambientná inteligencia. Vplyv prediktorov (významnosť dát, stupeň analýzy údajov, úroveň digitalizácie, úroveň virtualizácie, úroveň implementácie rozšírenej reality, správa postoja) na úrovni ambientnej inteligencie v podnikoch v Slovenskej republike a ich vzájomnú interakciu. Vplyv na úroveň inteligencie okolia pri vzájomnej interakcii. Rozhodovanie pre vhodnú kombináciu prediktorov. Závislosť medzi premennými - prediktormi ovplyvňujúcimi budovanie okolitej inteligencie spoločnosti (úroveň AMI).