Modelling the Determinants of Festival Visitors’ Behavioural Intentions - Ďaďo, Jaroslav
Návrh a empirické preskúmanie modelu ovplyvňujúceho faktory budúcich zámerov návštevníkov v kontexte tradičných kultúrnych festivalov v strednej Európe. Identifikácia šiestich motivačných domén.