Service Failure and Customer Response - Uitz, Thomas Oliver, 1981-
Poskytnutie prehľadu o typoch porúch služieb a reakciách zákazníkov. Do tohto výskumu boli zaradené články z popredných časopisov, ako aj vedecké knihy.