Evidencia pracovného času - Havrila, Marek
Povinnosť zamestnávateľa evidovať pracovný čas zamestnancov podľa Zákonníka práce v prípade zamestnanca na ustanovený týždenný pracovný čas a aj na kratší pracovný čas. Možnosti a formy evidencie pracovného času, v kontexte rozsudku súdneho dvora Európskej únie, z pohľadu ochrany osobných údajov a úprava evidencie v pracovnom poriadku. Rozdiel medzi evidenciou pracovného času a evidenciou dochádzky. Špecifiká pre zamestnancov v školstve z pohľadu praxe. Kontrola zo strany inšpektorátu práce.