Cultural Diplomacy and the Role of Culture in International Negotiations - Strelinger, Ján, 1964-
Nástroje diplomacie a procesy rokovaní. Vplyv kultúry na medzinárodné rokovania. Charaktery štátov (Francúzsko, Japonsko a Mexiko) a rozdiely v rokovaniach. Rokovania bez kultúry.