Sociálne siete a sociálne médiá ako nástroje personálneho marketingu a personálneho manažmentu v digitálnej ére - Beláňová, Benita, 1973-
Definícia pojmov sociálne siete a sociálne médiá. Mapovanie ich aplikovateľnosti ako nástrojov personálneho marketingu a personálneho manažmentu v digitálnej ére. Employer branding a jeho predpoklady.