Zákon o reklame zákon č. 147/2001 Z. z. o reklame s komentárom - Kevula, Jozef
Právna úprava reklamy, jej súčasné znenie a zmeny v legislatíve na Slovensku a v rámci Európskej únie. Prehľad jednotlivých častí zákona s komentármi a poznámkami. Určenie cieľov reklamy, cieľovej skupiny a marketingového cieľa. Klasifikácia cieľov reklamy podľa primárneho účelu – reklama ako informovanie, presviedčanie, pripomínanie či porovnávanie. Klamlivosť reklamy. Špecifické prípady ako reklama liekov či tabakových výrobkov.