Overenie účtovnej závierky audítorom za rok 2019 - Novotná, Ľudmila
Overenie účtovnej závierky audítorom podľa zákona o účtovníctve, termíny a lehoty overenia. Legislatívna povinnosť overenia pre obchodné spoločnosti a družstvá, podmienky a príklady. Overovanie účtovnej závierky u obchodníka s cennými papiermi a podľa osobitného predpisu (banky, nadácie či neziskové organizácie).