Porovnanie transakčných poplatkov kryptomien - Badura, Peter, 1978-
Zisťovanie výšky poplatkov za transakcie uskutočnené prostredníctvom vybraných kryptomien v období september 2019 až september 2020. Analýza transakčných poplatkov pri využití technológie blockchain s obsiahnutím situácie na trhu v roku 2020 a rozmachu trhu decentralizovaných financií. Analýza a komparácia decentralizovaných finančných transakcií technológiou blockchain. Zdroj údajov zo špecializovaných webových stránok a oficiálnych štatistík. Výška poplatkov ako miera schopnosti kryptomien konkurovať prevodom uskutočneným prostredníctvom tradičných centralizovaných inštitúcií v súčasnosti.