Competitiveness of the Countries of the Visegrad Group According to Global Competitiveness Index 4.0 - Luptáková, Anabela, 1995-
Nová metodológia zostavenia indexu konkurencieschopnosti 4.0 s ohľadom na rastúci význam štvrtej priemyselnej revolúcie. Analýza konkurencieschopnosti ekonomík krajín V4 na základe daného indexu počas rokov 2007-2019. Všeobecný prehľad výkonnosti ekonomík jednotlivých krajín v roku 2019.