Era of Expressions with Adjective Green, Reverse and Lean in Genesis of Production Development Management and Logistics - Dupaľ, Andrej
Novosti v ére výrazov s prívlastkom zelené, zelené, reverzná a štíhla problematika rozvojového manažmentu výroby a logistiky. Zelená výroba a logistika (zelená výrobná logistika). Reverzná logistika. Zelené nakupovanie. Zelené zásobovanie. Zelená obstarávacia logistika. Zelené skladovanie. Zelená doprava a logistika. Štíhla výroba a logistika. Ekologizácia, udržateľný rozvoj a environmentálne aspekty.