Fleet management – trend v riadení vozového parku - Richnák, Patrik, 1988-
Fleet manažment. Definícia, história a využitie riadenia vozového parku. Výhody vyplývajúce z implementácie telematiky do riadenia vozového parku. Systém riadenia vozového parku pomocou telematiky, jeho fungovanie a výhody. Telematika FleetBoard.