Quo Vadis - Bildungsmessen und die Auswirkungen auf den Veranstaltungsort unter dem Einfluss der Corona-Pandemie um COVID-19 - Schulze, Susanne, 1981-
Vzdelávací veľtrh a súvislosť s jeho umiestnením. Interakcia medzi organizátormi a manažérmi. Súčasná situácia s ochorením COVID-19 a dopad na vystavovateľský priemysel.