Digital Competences of Polish and Slovak Students—Comparative Analysis in the Light of Empirical Research - Hajduová, Zuzana, 1974-
Posledné desaťročie ukázalo, že digitálne kompetencie sú dôležitou skupinou kľúčových kompetencií pre každého zamestnanca a každú organizáciu. Účelom tejto štúdie je predstaviť výsledky prieskumov o digitálnych kompetenciách poľských a slovenských študentov. Výsledky vo všeobecnosti ukazujú, že hodnotenie úrovne digitálnych kompetencií poľských študentov je nielen vyššie, ale aj menej rozmanité.