Impact of Selected Technologies of Fourth Industrial Revolution on Decision Making - Súkeník, Norbert, 1994-
Analýza vplyvu vybraných nástrojov (Internet vecí, Big Data, simulácie), ktoré ponúka Priemysel 4.0 na rozhodovanie ako jednu z kľúčových funkcií riadenia. Dejiny priemyselných revolúcií. Definícia Priemyslu 4.0. Rozhodovanie ako manažérska funkcia.