Životný cyklus podniku z pohľadu nákladov na ľudský kapitál - Šagátová, Slavka, 1975-
Životný cyklus podnikov. Zmeny v požiadavkách na ľudský kapitál počas životného cyklu podniku a stanoviť ich možný dopad na náklady. Východiská hľadania vývojových trendov v oblasti nákladov na ľudský kapitál.