Spotrebiteľské správanie ako predmet výskumu zákazníka - Tóth, Miroslav, 1961-
Správanie spotrebiteľa a poznanie spotrebiteľa ako zákazníka potvrdzujúceho zmysel existencie podniku. Zákaznícke správanie respondenta vo vzťahu k piatim konkrétnym produktom. Základné faktory ovplyvňujúce spotrebiteľské správanie.